Vrolijks & Blue Progress

Blue Progress vandaag, voor water van morgen

Water beweegt. Uit zichzelf. En altijd vooruit. Het is van levensbelang voor mens en omgeving.
Om te gebruiken, drinken, varen, koelen, spelen, bewegen of om van te genieten. Water staat voor vrijheid, levendigheid, gezondheid, ruimte en recreatie. Inrichting en gebruik van water vragen daarom zorgvuldige planning.

Samen met klanten en partners verken ik context en kansen van water en waterrecreatie. Ik daag uit, kijk naar belangen en zoek vooruitgang. Samen boeken we resultaat en meerwaarde.

Ik adviseer overheden, verenigingen en watersportbedrijven bij toekomstplannen. Dat doe ik in teams en projecten, als zelfstandig specialist. Altijd met een blik op de toekomst. Havens a la carte is zo’n innovatief instrument. Ik gebruik het om met groepen na te denken over de toekomst van waterrecreatie. Over vooruitgang aan de waterkant, voor mensen in een natuurlijke of stedelijke omgeving. Voor actief en passief gebruik, maar steeds een stap vooruit.

Ik werk veel in teams. Soms als onderaannemer om het specifieke kennisaspect in te brengen, soms als hoofdaannemer om het gehele plan te maken. Mijn partners zijn vaak landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, gespecialiseerde makelaars/taxateurs, andere toeristische adviseurs, civieltechniekers en milieuadviesbureaus. De stijl van rapportages is steeds visueler, een kaart of infographic zegt vaak meer dan woorden. 

Mijn ervaring strekt zich uit door heel Nederland, waar ik aan ruim 100 projecten aan de waterkant mee mocht werken. Die ervaring komt ook voor nieuwe opdrachtgevers van pas als het gaat om aanpak en informatie. Ik werkte aan enkele Europese projecten en gaf advies over havenontwikkeling in Engeland, Finland, België en Frankrijk. Ik ben erkend als Hiswa adviseur en spreek graag voor groepen.

Op deze website worden projecten gepresenteerd. Dat geeft de bezoeker inzicht in de regionale spreiding, ervaring en soorten opdrachten. Hopelijk kan dat ook u het vertrouwen geven om uw vraag aan ons voor te leggen.

Het kantoor is gevestigd op Bergschot 69 (B-gebouw, 3de verdieping) 4817 PA Breda (route)
Mail naar info@vrolijks.nl  of bel 076-533 98 50.

Opdrachtgevers

In de afgelopen jaren werd er voor gemeenten, toeristische bedrijven en andere (overheids) organisaties gewerkt. Hier een overzicht van enkele opdrachtgevers:

Partners

Vanaf 1 januari 2005 zijn op hetzelfde adres in Breda meerdere adviesbureaus op het gebied van toerisme en recreatie actief. Zij zijn, ieder met een eigen specialiteit, zelfstandig actief. Het voordeel is dat de kennis gedeeld wordt. Projecten worden soms gezamenlijk uitgevoerd, soms gelden de collega’s vooral als klankbord. In de loop van de tijd specialiseerden de collega’s zich in subsidieprojecten van de EU en andere fondsen, binnen en buiten de recreatieve sector. Partners zijn Wim van Hooff, en Promint Projectmanagement.

Tweets door @Robvrolijks

Projecten

Hier vindt u de algemene watersportprojecten die door Vrolijks Blue Progress zijn uitgevoerd. Naar projecten

Contact

Mail naar info@vrolijks.nl of bel 076 533 98 50
Bergschot 69 (B-gebouw, 3de verdieping) 4817 PA Breda

KVK: 20069713 BTW: NL001701294B71

Scroll naar boven
Scroll naar top