Publicaties

Boek ‘Waterkaart Verklaard’
Uitgave ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan als adviesbureau in de watersport. Het boek toont een analyse van het recreatieve vaarnetwerk van Nederland waarin we de waterkaart in lagen uit elkaar hebben gehaald op basis van de oorsprong van een vaarweg. Dit levert een veelkleurig antwoord op de vraag hoe we als Nederland aan het meest gevarieerd vaarnetwerk van de wereld komen.
Bekijken  |  Bestel hier

Boek ‘Stadshavens’
Uitgave waarin kennis op het gebied van ontwikkeling van stadshavens wordt gedeeld. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan het nog altijd groeiende besef dat havens in binnensteden smaakmaker kunnen zijn voor de stedelijke ontwikkeling.
Bekijken

Boek ‘Riviercruises, impuls voor stedelijke economie’
Uitgave waarin wordt gekeken naar de groeimarkt van riviercruises en welke positieve gevolgen dit heeft voor steden en gemeenten in Nederland.
Bekijken

Publicatie ‘Daarom Watersport’
De uitgave Daarom Watersport brengt de meerwaarde van de waterrecreatie in beeld voor economie, woongenot, gezondheid en toertistische kwaliteit. Deze versie werd gemaakt in samenwerking met het Kenniscentrum Kusttoerisme.
Bekijken

Publicatie ‘Business Behind the Boat’
Uitgave waarin bedrijfstypen rond de bouw, bezit en gebruik van boten wordt geanalyseerd.
Bekijken

Publicatie ‘Havens à la Carte’
Uitgave waarin een nieuwe manier van denken over jachthavens wordt geïntroduceerd door het gebruik van haventypologieën die een instrument vormen om economisch en ruimtelijk beleid concreet te maken en zo de kansen voor watersportontwikkeling duidelijker te benoemen.
Bekijken

Tweets door @Robvrolijks

Projecten

Hier vindt u de algemene watersportprojecten die door Projectbureau Vrolijks zijn uitgevoerd. Naar projecten

Contact

Mail naar info@vrolijks.nl of bel 076 533 98 50
Parkstraat 1b, 4818 SJ Breda

Scroll naar top